top of page

Weeksoep van 9 juli

Na een gezellig etentje met vrienden, het bakken in onze houtoven en een leuke lunchopdracht ben ik soms even door mijn inspiratie heen :-(

Wat kan ik nu eens bedenken? Ik stel hoge eisen aan mijn weeksoepen! Ze moeten gezond, lekker, voedzaam, creatief zijn en er ook nog mooi uit zien. Ik merk als ik druk ben mijn creatieve vermogens afnemen. Nu kan ik, na ruim 2 jaar bijna wekelijks 2 weeksoepen gepresenteerd te hebben, ook wel putten uit een soort van "catalogus" ;-)

Nu heb ik deze week toevallig een heel erg krachtige runderbouillon gemaakt, hij smaakt bijna na een ossenstaartsoep! Met verse zomergroenten, verse kruiden en lekkere balletjes is het een erg lekkere weeksoep geworden. Ik heb alleen vergeten om er een foto van te maken, ik kan jullie wel een foto laten zien van lekkere appetizers. Wie goed kijkt ziet een gezellige mee-eter!

Dus:


Krachtige runderbouillon met zomergroenten, verse kruiden en rundvlees


of


Een aardappelsoep van nieuwe aardappelen met jonge prei en knoflookNa bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 9 juli tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page