top of page

Weeksoep van 8 november


Gisteren beetje bij moeten komen van mijn derde wortelkanaalbehandeling bij de tandarts. Fikse ontsteking onder kies wilde maar niet over gaan :-(

Vandaag voelt de kies beter en voel ik mij beter dus weer tijd om een lekkere weeksoep te maken. Heb zelf zin in Mexicaans, kruidig, voedzaam door de kidneybonen, verse kleurrijke groenten, verse kruiden en nog een handje tortillachips.

Ik heb vorige week opnieuw gezaaid in mijn moestuinbak aan huis, winterpostelein, raapstelen en rucola zijn al op gekomen, die kan ik deze week nog niet gebruiken maar wellicht vanaf volgende week wel weer. lekker vers en bio!


Mexicaanse soep met chorizo voor wat extra pit


Mexicaanse soep zonder vlees met extra bonen, groenten en kruiden is veganistisch
Na bestelling kun je de soep(en) vrijdag 8 november tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page