top of page

Weeksoep van 8 januari

Het nieuwe jaar is goed begonnen! Hebben jullie ook goede voornemens gemaakt? Een van mijn voornemens is om mijn weeksoepen ook in glazen potten aan te bieden. De keuze is dan aan jullie. Op dit moment heb ik een voorraad glazen potten van 750 ml. Door Corona is mijn leverancier niet helemaal up to date is zijn voorraad. Voor nu dus 750 ml ;-)

De plastic emmertjes zijn natuurlijk de vertrouwde 1 liter!


Voor 2021 heb ik de prijzen van de soepen aangepast omdat de soepen qua ingrediënten duurder kunnen zijn of dat soepen veel bewerkelijker zijn om te maken. Om jullie, maar ook mijzelf niet tekort te doen heb ik een onderverdeling gemaakt in stevige smulsoepen, smaakvolle soepen met een extraatje of de luxe rijk gevulde en exclusieve soepen.


Voor deze week 2 stevige smulsoepen:


een stevige erwtensoep met lekker veel rundvlees


of


een vegetarische champignonsoep van alleen witte champignons. De soep is heerlijk zacht en romig, geen room! Goed op smaak en afgetopt met peterselie en bieslookNa bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 8 januari tussen 17:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.Comments


bottom of page