top of page

Weeksoep van 7 septemberDe laatste venkel ben ik aan het oogsten, heerlijke frisgroene lekker geurende venkel! Venkelsoep is deze week in de hoofdrol. Twee knollen zijn al door geschoten. Er komt een imposante bloem in in mooi zacht geel. Ik laat hem doorgroeien, daar haal ik straks de zaadjes uit. De zaadjes verwerk ik later in de herfst in een brood. Goede combi, speltbrood met venkelzaadjes.


Venkelsoep met prei. De prei heb ik in smalle lange reepjes gesneden. Door het verhitten kleuren ze en krullen ze heel schattig. De soep is veganistisch


Venkelsoep met verse mosselen. Al eerder aangeboden en was werkelijk verrukkelijk!
Na bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 7 september tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page