top of page

Weeksoep van 7 februari

Vandaag realiseerde ik mij dat ik over 4 maanden op vakantie ben en weer in mijn badpak moet! Help! de 50+ kilootjes gaan er toch niet meer zo snel vanaf als vroeger ;-(

Nu is mijn motto dat eten gezond en lekker moet zijn maar waarschijnlijk kan ik ook nog wat aan de calorieën doen. Mijn sportende zonen en de vrienden van mijn sportende zonen "doen" soms een "ketoweek". In die week eet je zo min mogelijk koolhydraten maar je eet wel veel eiwitten, verse groenten en gezonde vetten. Nou ben ik zelf niet zo'n voorstander van zo weinig koolhydraten eten maar een enkele keer is niet verkeerd. Dus deze week heb ik een gezonde ketosoep gemaakt!


Een verse kippensoep van bio scharrelkippetje goed gevuld met verse groente en verse kruiden en nog aangevuld met omeletreepjes


Daarnaast een vegetarische paddenstoelensoep, gewoon omdat die zo lekker is ;-)Na bestelling kun je de soep(en) vrijdag 14 februari tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page