top of page

Weeksoep van 6 maart

De afgelopen week al veel verschillende groenten en kruiden gezaaid. Bijna alles is opgekomen! De tuinbonen kunnen al naar de moestuin, samen met de dille. De dille zorgt ervoor dat de tuinbonen minder last hebben van luizen. Tomaten, aubergine en venkel ga ik komende week verspenen. Peterselie, rucola, raapstelen en kervel sta al buiten in de moestuinbak in mijn eigen tuin. Kortom, het wordt weer smullen de komende tijd :-)

Mijn eigen gezaaide kervel is net nog niet groot genoeg om te oogsten, dus voor deze week heb ik de kervel nog gekocht. Ik heb er een ouderwets lekkere kervelsoep mee gemaakt. Na volgende week komt de kervel uit mijn eigen tuin, gezond en vol kalium!


Kervelsoep met rundvlees en runderballetjes in een zelf getrokken runderbouillon


of


Kervelsoep in een groentebouillon met kleine mooie blokjes aardappel, zoete aardappel en knolselderij. Een veganistische soep met een lekkere bite.Na bestelling kun je de soep(en) vrijdag 6 maart tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page