top of page

Weeksoep van 5 juni

Deze week is de aspergesoep nog te bestellen. Na mijn vakantie is het aspergeseizoen officieel afgelopen. Dan begin ik met de zomersoepen, verse tomaat, koude soepjes, nieuwe recepten en gouwe ouwe!


De afgelopen periode is natuurlijk, door Corona, heel anders verlopen dan ik en ook andere ondernemers gedacht hadden. Gelukkig is er af en toe toch nog een opdracht voorbij gekomen, zoals brunches, High Tea, verjaardagslunch, picknick en de Buurderij. Met deze opdrachten ben ik heel blij, vooral de leuke en positieve reacties en het feit dat ik mijn creativiteit zo kan inzetten!


Bestel dus nog de laatste keer, van dit seizoen, jouw favoriete aspergesoep want van 6 juni t/m 21 juni ben ik aan het luieren in mijn hangmat. Hierna is het aspergeseizoen officieel afgelopen. Vanaf 22 juni ben ik weer beschikbaar voor alle cateringen op feesten, partijen en andere redenen om hemels te mogen genieten van lekker eten. :-)


Deze week op herhaling:


Aspergesoep met ham, ei en bieslook


OF


Belgische preisoep met kaascroutons, vegetarische overheerlijke soep
Na bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 5 juni tussen 16:00 en 18:00 uur aan huis afhalen.コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page