top of page

Weeksoep van 29 januari

alweer de laatste week van januari. Daar ben ik altijd blij om, februari komt eraan. De eerste sneeuwklokjes, andere kleine bolletjes. Paars, geel en witte bloemetjes in de tuin. Ziet er meteen zo anders uit! De dagen worden weer langer, er is meer licht. Het licht lijkt mij ook altijd anders van kleur als we naar het voorjaar gaan? Meer kleur, minder grijs licht, warmer licht? Kan ook mijn whisfull thinking zijn natuurlijk ;-)

Begrijp mij niet verkeerd, ik houd van de Nederlandse seizoenen. Als het alleen maar zomer zou zijn, zou dat ook snel vervelen. Net die afwisseling, wel in de juiste verhoudingen, doet goed en waardeer je zelfs een regenbui op zijn tijd. Voor deze week blijven we, nog even, in winterse sferen. Vanaf maart gaan de wintersoepen eruit en komen de lentesoepen eraan.

Alvast een kleine tip van de sluier, met Valentijn een extra verrassing ;-)


Deze week:


Bruine bonensoep met scharrelkarbonades, winterse groenten, bruine bonen en spekjes on top, heerlijk!


of


veganistische geroosterde groentesoep met gepofte knoflook, deze blijft altijd lekker. Je zou hem zelfs als pastasaus kunnen gebruiken met eventueel (vega) gehakt erdoor!Na bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 29 januari tussen 16:00 en 18:00 uur aan huis afhalen.Comments


bottom of page