top of page

Weeksoep van 27 maart

Afgelopen week een bezorgdienst opgezet met de soepbus. Het is mij goed bevallen en volgens mij mijn klanten ook!? Deze week wil ik het bezorgen continueren. We spreken een tijd af en ik lever de soep aan de voordeur. Ik stuur een tikkie en jullie kunnen lekker eten :-) Niet verkeerd toch?

De bezorging is gratis tot 6 km.

Daarnaast heb ik verschillende harde werkers ter plekke verwend met luxe belegde broodjes. De keuze van deze mannen was: broodje warme beenham, filet americain met uitjes, spek en ei en tonijnsalade. Er is nog veel meer mogelijk, vraag gerust! Dus wil je een lekker belegd broodje bij je soep dan is dat mogelijk.


Deze week ga ik een vissoep met Hollandse grote garnalen en schelpjes maken. Een andere vissoep dan die ik normaal maak. Van de schalen van de grote garnalen maak ik een heerlijke zachte visbouillon die ik afblus met witte wijn. Wat is een recept zonder wijn;-) Verschillende groenten worden toegevoegd en tot slot het garnalenvlees en de schelpjes. Een handje kleine pasta maakt het lekker voedzaam. De soep is verrukkelijk en ziet er daarnaast ook nog eens prachtig uit in het bord!


OF


Geroosterde Marokkaanse paprikasoep, op speciaal verzoek! Ideaal voor deze Coronatijd, paprika's zitten bomvol vitamine C, dat is altijd goed! Wat couscous en verse koriander maken er een maaltijdsoep van. Gisteren heb ik zelf paprika gezaaid dus deze paprika's komen voorlopig nog van de groenteboer.Na bestelling kun je de soep(en) vrijdag 27 maart tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen. Of ik bezorg op afspraak!


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page