top of page

Weeksoep van 27 april

Vanmiddag waande ik mij even in Marseille, Zuid-Frankrijk...... Ik rook de heerlijke geur van de bouillabaisse, hoorde op de achtergrond een Frans muziekje en had een glas witte droge wijn binnen handbereik. Alleen zoek ik nog een man met een alpinopet ;)


Voor deze week dus een Franse rijk gevulde vissoep met zalm, tonijn, verschillende soorten witvis en mosseltjes.


Voor de mensen die niet van vis houden of het liever bij groentes houden heb ik een soep gemaakt van knolselderij en bleekselderij, met nog een lekkere bite van halve maantjes bleekselderij en een heerlijk stukje blauw schimmelkaas.


Na bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 27 april tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page