top of page

Weeksoep van 26 juni

Ons weekje weg was heerlijk! De accu is weer opgeladen en mijn hoofd zit weer vol met nieuwe ideeën en recepten. Leuk om weer aan de slag te kunnen :-)


Zoals de meesten van jullie gezien hebben is de Soepbus/minicamper een groot succes. We zijn er heel erg blij mee. De komende periode wil ik hem ook gaan inzetten bij mijn cateringen, als een foodtruck. Deze week zal ik met wat suggesties en voorbeelden komen hoe ik hem wil gaan inzetten. Denk aan straatfeest, examenfeest, familiefeest, bedrijfsfeest en communiefeest. Foto's en voorbeelden zal ik deze week delen op FB/instagram.


Voor deze week een echte zomerse soep,


verse tomatensoep met knapperige geroosterde wortellinten.

De soep is veganistisch. Ik voeg runderballetjes toe voor wie vlees wil en zelf gemaakte basilicumpesto voor degene die geen vlees wil.Na bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 26 juni tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.bottom of page