top of page

Weeksoep van 24 januari

Deze week geen weeksoep. Ik ben druk met verschillende leuke opdrachten en kan dan te weinig aandacht besteden aan mijn weeksoep. Mijn weeksoep verdient mijn volledige aandacht dus sla ik weekje over. Volgende week kan er weer soep besteld worden.


Ik ben vandaag bezig geweest met de opdracht die ik donderdag heb. Verschillende fingerfoodhapjes, een soepbuffet en als dessert koffie en thee met zelf gemaakte bonbons. Ik wilde al heel lang zelf bonbons maken. Nu ben ik absoluut geen chocolatier maar over mijn eerste poging ben ik niet ontevreden. Dus er kunnen ook bonbons besteld worden bij Hemelse Soep ;-)


Buiten mij soepen verzorg ik lunches van eenvoudig tot sjiek.

Fingerfood, zoet en hartig voor bruiloft en communie of op een opening, expositie, feest op de zaak of thuis.

Mooi opgemaakte tapasplanken, klein, middel, groot en zeer groot!


Dus heb je binnenkort een feestje en wil je lekker verwend worden, neem vrijblijvend contact op en laat je verrassen.Na bestelling kun je de soep(en) vrijdag 17 januari tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page