top of page

Weeksoep van 24 april

Iedere dag roept de moestuin deze week. Door de droogte en felle zon hebben de kleine zelf gezaaide plantjes veel zorg nodig, dus daar kan ik mij goed uitleven. Daarnaast ga ik veel wandelen met vriendinnen, iedere wandeling 1 vriendin, 1,5 meter uit elkaar :-) Zelfs koffie drinken op een bankje onderweg kan met 1,5 meter tussenruimte. Ik merk hoe ontzettende belangrijk het is om mensen te zien, spreken, horen en voelen! Laten we lief zijn voor elkaar!

De uien zijn deze week de grond uit geschoten! Samen met de knoflook staan ze er prachtig bij. Wellicht dat ik daarom zin kreeg in uiensoep ;-)


Als extra deze week toch ook nog een aspergesoep. In deze korte aspergetijd wil ik zo vaak mogelijk een aspergesoep aanbieden, dus een extraatje!


Daarom deze week:


Uiensoep met gerookt spek


OF


Uiensoep met een koekje van Gruyèrekaas


OF


Witte aspergesoep met ham en ei

Na bestelling kun je de soep(en) vrijdag 24 april tussen 16:00 en 18:00 uur aan huis afhalen.

Mocht je liever thuis blijven dan kan ik de soep(en) ook aan huis brengen. Binnen 6 km gratis.Komentarze


Komentowanie zostało wyłączone.
bottom of page