top of page

Weeksoep van 23 juli

We gaan het maar niet over het weer hebben want dat is wel heel droevig. Wat een ellende voor veel mensen en ondernemers. Volgens de verwachting gaat vanaf morgen de zon schijnen :-)

In de moestuin valt nu ook niet veel te plukken. Mijn frambozenstruik die normaal vol hangt met sappige en zoet frambozen heeft de moed een beetje opgegeven. De kleine framboosjes schimmelen aan de struik, echt jammer! De aardappelen zijn ook niet veel geworden, alleen de knoflook had ik op tijd uit de grond, wauw! dikke bollen verse knoflook, dat wordt smullen. Komende week in ieder geval iets met knoflook;-)


De soepen voor komende week:


Franse uiensoep met spek en verse tijm


OF


Verse venkelsoep met Zeeuwse mosselen, basis is een rijke groentesoep met diverse zomergroenten en zeker ook venkel. Samen met de mosselen, witte wijn en kruiden een topcombinatie!


OF


Een veganistische tomatensoep met verse pesto en geroosterde wortellinten. Mocht je de pesto ook veganistisch willen dan graag even vermelden.Na bestelling kun je de soep(en) en ander lekkers op vrijdag 23 juli tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Comments


bottom of page