top of page

Weeksoep van 23 april

Wat een heerlijke dag was het vandaag, we hebben zelfs al buiten kunnen eten, zowel de lunch als het diner! Ik krijg hier altijd meteen een vakantiegevoel van. Blauwe lucht, de warmte van de zon op je huid, zoemende insecten in de lucht en dan heel vaak moeten niezen omdat je hooikoorts hebt :-)

Laat ik niet zeuren, zoveel om dankbaar voor te zijn. In de voortuin is weer een plantje opgekomen wat ik 4 jaar geleden uit Frankrijk heb mee genomen, de Kleine Pimpernel. Zo mooi en krachtig plantje! Vorig jaar heb ik hem helemaal niet gezien, nu steekt hij weer zijn kopje boven de grond, daar word ik dus helemaal gelukkig van!!

Ben benieuwd of je gelukkig wordt van mijn weeksoepen:


Groene aspergesoep met krokant spek en basilicumroom


OF


Uiensoep met een krokant kaaskoekjeNa bestelling kun je de soep(en) en ander lekkers op vrijdag 23 april 16:00 en 18:00 uur aan huis afhalen.Comments


bottom of page