top of page

Weeksoep van 20 maart

Het is corona wat de klok slaat. Het is een onwerkelijke situatie die voor heel veel onrust zorgt. Laten we de instructies opvolgen en daarnaast goed voor ons zelf zorgen en waar nodig is ook voor de ander zorgen :-)

Genoeg slapen, lekker naar buiten en gezond eten. Dat laatste is aan Hemelse Soep goed besteed. Gelukkig mag er eten afgehaald en bezorgd worden. Het afhalen kan deze week aan de voordeur maar je mag ook een bestelling plaatsen om de soep(en) te bezorgen. Ik lever de soep(en) dan gratis aan de voordeur af. Ook nu kun je weer kiezen voor 1 liter emmertjes soep of ik vul je eigen soeppan vanuit mijn soeppan. Dan kom ik met de SOEPBUS!!!!

Stiekem heb ik mij al heel erg lang op verheugd om met de soepbus te gaan bezorgen. Misschien ga ik nog wel een bel aanschaffen en zoals de ijsboer door de wijk te gaan ;-)


Verse kippensoep van een biologische scharrelsoepkip, heerlijk van smaak, goed gevuld met stukken malse kip en knapperige groenten en verse kruiden uit eigen tuin. Voor wie wil doe ik er rijst of rijstnoedels in.


OF


Veganistische wildpluk groentesoep met veel verse groenten, de eerste verse brandnetel, daslook, kervel en peterselie. Heerlijk voedzaam en supergezonde soep!
Na bestelling kun je de soep(en) vrijdag 20 maart tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen. Of ik bezorg op afspraak!


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page