top of page

Weeksoep van 18 juni

Oh Heerlijk, de tuin doet zijn best. Zo fijn om te zien al dat groen en de mooie kleuren van de bloemen. Sinds ik een herboristencursus volg ben ik mij nog meer bewust van al wat eetbaar is is mijn tuin maar ook in de natuur. Ik voeg vaker eetbare bloemen toe of mooie blaadjes. De kennis van wat er allemaal aan gezonde stofjes inzitten is bij veel mensen niet bekend. En we kunnen wel wat ondersteuning gebruiken om ons immuunsysteem op te krikken! Kijken wat ik komende week aan eetbare bloemen kan vinden om jullie te verwennen ;-)


De weeksoepen:


Bouillabaisse, de Mediterrane vissoep, veel groenten, tomaten, witte wijn en stukken witvis en zalm.


OF


Ghanese pindasoep met kip, beetje pittig door de gember en rode peper maar mooi in balans, witte rijst voor erbij


OF


Vegetarische Franse uiensoep met 4 kaaskoekjes van Parmezaanse kaasNa bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 18 juni tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Comments


bottom of page