top of page

Weeksoep van 17 september

Indian Summer is geloof ik wel mijn meest favoriete seizoen. Overdag zon, strakblauwe lucht en een heerlijke temperatuur en dan de avonden en de ochtenden lekker fris, beetje herfst maar wel met de verwachting dat het weer een stralende dag zal gaan worden!

Volgend weekend gaan 2 lieve mensen trouwen, ik gun ze een mooie stralende Indian Summer dag! Wat zo leuk is dat ik de bruidstaarten voor ze mag maken! 3 verschillende taarten, zowel qua smaak als qua uitvoering en versiering. Wat een eer, ik verheug mij enorm op het bakken, proeven, versieren en opmaken van de taarten. Het is natuurlijk ook veel werk. Daarom is er komende week geen weeksoep. Zodat ik mij volledig aan de bruidstaarten kan geven!

Na bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 30 augustus tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page