top of page

Weeksoep van 17 december

Door alle drukke werkzaamheden is de weeksoep een beetje in de verdrukking gekomen. Mijn excuses hiervoor! Dat is natuurlijk ook de consequentie als je een eenvrouwsbedrijf bent. Je kunt maar op 1 plek tegelijk zijn. Nu kan ik af en toe rekenen op de hulp van man en kinderen maar ik kan er natuurlijk geen misbruik van maken ;-)

Komende week zijn er dus weer weeksoepen te bestellen. 24 december kan er besteld worden van mijn Kerstlijst en 31 december zijn er ook weeksoepen en kan er ook nog van de Kerstlijst besteld worden.


Voor komende week heb ik 4 weeksoepen:


Erwtensoep met rundvlees


OF


Ghanese pindasoep met kip


OF


pastinaaksoep met appel en kruidenolie


OF


bloemkool-aardpeersoep met cashewnotenNa bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 17 december tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


コメント


bottom of page