top of page

Weeksoep van 17 april

De Paashaas is weer vertrokken en het is een korte week tot aan het weekend. De dagen zijn lekker aan het lengen en de extra vrije dagen van Koningsdag, 5 mei, Hemelvaart en Pinksteren komen er weer aan. Flink aan de slag in mijn moestuin en siertuin en nieuwe plannen maken voor de zomer. In verband met Corona gaat zoveel niet door, helaas ook de Tour du ALS waar mijn man aan zou meedoen.

Ook kunnen we voorlopig het experiment van kamperen in onze auto nog niet testen, maar dit loopt niet weg. De belettering van de auto is wel heel erg geslaagd.


We blijven voorlopig nog even in de aspergehemel ;-)

De aspergetijd is maar zo kort dat ik er altijd zoveel mogelijk van wil genieten. Deze week gaan de groene asperges voor de bijl, heel anders van smaak dan de witte asperges. Ook minder werk, de groene hoef ik niet te schillen!


Romige groene aspergesoep met als toevoeging, krokant gebakken spekjes of gerookte zalm of geroosterde amandelen. Op top een smaakvolle toef basilicumroom. De soep als basis is vegetarisch.Na bestelling kun je de soep(en) vrijdag 17 april tussen 16:00 en 18:00 uur aan huis afhalen.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page