top of page

Weeksoep van 16 juli

Mijn week begint op maandag altijd rustig met een super gezellige naailes onder begeleiding van een deskundige juf! Met 7 vrouwen en 1 man is het altijd en drukte van belang. Zowel de naaimachines als onze monden staan niet stil. Niks vind ik zo bevredigend om van een zelf uitgekozen stof een mooi kledingstuk te maken. Niet alles lukt even goed maar ik heb best wel pareltjes in mijn kast hangen. Het creatief bezig zijn is voor mij een belangrijk onderdeel in mijn leven. Of het nu achter de naaimachine is of in huis aan het schuiven met de meubels, in de tuin of in de keuken is, ik wil er wel graag mijn eigen draai aan geven. Na maandag wordt het dan alleen maar drukker waarbij de vrijdag meestal de kroon spant. Werkte ik vroeger in het ziekenhuis 24 uur, nu draai ik mijn hand niet om voor het dubbel aantal uren. Maar mijn levensvreugde is wel enorm toe genomen! Dus laat mij maar lekker mijn ding doen en mijzelf en wellicht ook jullie gelukkig maken :-)

De soepen voor de komende week:


Fruit de mer, een rijke vissoep, fluweelzacht met mosselen, schelpen, witvis en grote garnalen


OF


geroosterde groentesoep, de soep is veganistisch, bomvol geroosterde groenten en gepoft knoflook


OF


Ghanese pindasoep, alsof je op vakantie bent, zacht gegaarde kip, pittige smaken door gember en rode peper, tomaat, pinda's en een handje witte geurige rijst met frisse peterselieNa bestelling kun je de soep(en) en ander lekkers op vrijdag 16 juli tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page