top of page

Weeksoep van 14 januari

Het eerste blog van 2022!

Voor iedereen natuurlijk nog de beste wensen. Op een gelukkig, open en gezond jaar.


De maand januari nodigt uit om stevige winterkost te eten. een ouderwetse stamppot, een stoofschotel en natuurlijk een goed gevulde maaltijdsoep!

Voor komende week heb ik winterse soepen op het menu staan:


Bruine bonensoep met vlees, zo veel meer smaak met de droge bruine bonen die ik gebruik. Ik laat ze eerst weken en dan kook ik ze in een mooie bouillon met vlees en groenten. Heerlijk als je van buiten komt na een winterse wandeling


OF


Italiaanse minestronesoep, ook met bonen en pasta en groenten. Apart erbij een pesto van cavelo nero uit mijn moestuin. Een net iets andere boerenkool, echt lekker!Na bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 14 januari tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Commenti


bottom of page