top of page

Weeksoep van 13 december

Deze week is de Kerstdrukte begonnen, overal leuke activiteiten voor mijn bedrijf!

Zo heb ik deze week verschillende cateringen, waaronder 2 bij mijn oude werkgever Zuyderland! Daarnaast is er bij de buurderij waar ik wekelijks soep verkoop open dag! Hier wordt in samenwerking met de buurderij en de creatieve bedrijven de er gevestigd zijn een kerstmarkt georganiseerd. Ook is er voor alle dames die interesse hebben een ladiesnight! Ze zijn van harte welkom bij Greylabel op vrijdag 13 december tussen 18.00-22.00 uur. Buiten dat deze winkel mooie en duurzame kleding verkoopt, geeft de eigenaresse Bianca je zo'n positieve aandacht en zorg, dat ik er in ieder geval heel erg blij van word :-)


Daarom deze week maar 1 weeksoep, wel een hele lekkere: Marokkaanse geroosterde paprikasoep met couscous. Een zacht soepje vol van smaak, je proeft de geroosterde paprika heel goed. De Noord-Afrikaanse kruiden geven hem pit en de couscous zorgt voor een lekkere bite.


Verder wil ik nu al onder de aandacht brengen dat jullie voor de Kerst bijzondere soepen kunnen bestellen. Lekker genieten zonder veel inspanning, maak het jezelf een beetje makkelijk. Dit zijn mijn Hemelse Kerstsoepen:

een krachtige wildbouillon van gans. deze gans komt uit Nederland, heeft vrij kunnen vliegen en doen waar hij zin in heeft. Mooi in een klein kopje met wat ganzenvlees, knapperige groenten en vers geplukte kruiden. Scheutje port erbij kan ook nog.


een vissoep, met witvis, zalm en kleine en grote garnalen, overheerlijk en rijkelijk gevuld!


Ossenstaartsoep, een hele nacht in onze houtoven gesudderd en getrokken, een smaakexplosie!


De Kerstsoepen kunnen al besteld worden, maar uiterlijk 20 december en kunnen afgehaald worden op maandag 23 december. De tijd graag in overleg. Voor deze soepen geldt dat je 3 liter van dezelfde soep voor de prijs van 2 kunt krijgen.


De weeksoep van deze week kan zoals altijd op vrijdag tussen 16.00-19.00 uur afgehaald worden.



Na bestelling kun je de soep(en) vrijdag 13 december tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.






Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page