top of page

Weeksoep van 11 juni

Zo, mijn eerste blog op de donderdag! Na ruim 3 jaar op dinsdag mijn stukje te hebben geschreven is dit toch wel weer even wennen. Ik verhuis van de dinsdag naar de donderdag omdat, met de komst van Local7 erbij als klant, het voor mij te weinig overzichtelijk wordt wie wat en wanneer besteld. Ik ben best wel een beetje een structopaat ;-) Dus van harte welkom nieuwe klanten! Ik hoop dat jullie gaan smullen van Hemelse Soep, ik zal zoals altijd mijn best doen om lekkere, gezonde, verrassende en afwisselende soepen te presenteren!

Nu net terug uit paar dagen Zeeland heb ik extra veel zon, zee en wind opgesnoven om met hernieuwde energie er tegen aan te kunnen!

Voor de komende week heb ik 2 verschillende soepen om uit te kiezen of om allebei te bestellen:


Een groene slasoep met verse zalm en gegarneerd met pittige tuinkers, een zachte volle soep met stukken zalm en een pittige nasmaak door de tuinkers


OF


Een veganistische tomatenbouillon goed gevuld met groene asperges, tuinbonen om er een lekkere volle smaak aan te geven en kleine snoeptomaatjes om het af te makenNa bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 11 juni tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Comments


bottom of page