top of page

Weeksoep van 11 januari

De start van een nieuw jaar! Voor iedereen nog de beste wensen en veel geluk! Ligt er zo'n heel nieuw vers jaar voor je, altijd spannend wat het gaat brengen en wat je er zelf van gaat maken. Ik heb er in ieder geval zin in! Weer heel veel nieuwe en gezonde inspiratie. Kom je een keertje proeven? Dat kan ook op de Buurderij, wekelijks op donderdag tussen 16.00-17.30 uur. Daar sta ik met andere producenten. Via de website boerenenburen.nl bestel je makkelijk je producten. De tweede donderdag van de maand is er altijd een proeverij om kennis te maken met de producenten. Toevallig is dat as donderdag 10 januari 2019 ;)


De eerste week van januari, winter, koud, grijs en veel griep, wie wil er dan geen lekkere kom krachtige kippensoep, goed gevuld met veel sappige kip, veel verse groenten en lekkere zilvervliesrijst, wat verse kruiden en klaar! De buik goed gevuld en je immuunsysteem krijgt een flinke boost.


Een andere soep die voor dit jaargetijde goed passend is is: spruitensoep met hazelnootjes en room. Er zitten meer groenten in die goed passen bij spruiten en het wordt aangevuld met een fijne groentebouillon. Door de room wordt de spruitjessmaak zachter, maar is wel nog herkenbaar. De geroosterde hazelnootjes geven er een lekkere bite aan. On top gekarameliseerde uien. Echt een verrassende soep, spruiten bevatten ontzettend veel vitamine C, dus ideaal om de winterdip goed te boven te komen;)Na bestelling kun je de soep(en) vrijdag 11 januari tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page