top of page

Weeksoep van 11 februari

Gisteren rondje gefietst in mijn eentje. Door onze pup Alpha kwam ik niet meer zo aan fietsen toe. Hij vindt het alleen zijn niet zo leuk. Nu ben ik de tijd dat hij alleen is langzaam op aan het voeren. Het eerste jaar met een pup vind ik echt veel meer werk dan een baby! En ik kan het weten na 5 honden en 4 kinderen ;-)

Mijn moestuin, waar ik langs fietste, lag er een beetje triestig bij. Ook niet gek in de winter. De cavelo nero is nu bijna kaal geplukt. Ik laat hem staan voor de sier en wellicht gaat hij nog bloeien, mooie kleine gele bloemetjes. Een eerste maaltje voor hongerige insecten.

Komende week nog stevige wintersoepen:


Bruine bonensoep met vlees, groenten en spekjes on top


OF


Franse uiensoep met gerookte spekjes


OF


Curry-kokossoep met gamba's, heerlijk met citroengras, rode peper en kokosmelk


OF


Rode bietensoep met roodlof, winterpostelein en walnoten, een heerlijke veganistische soepNa bestelling kun je de soep(en) op vrijdag 11 februari tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Comments


bottom of page