top of page

Weeksoep van 10 januari

Ja, weer een nieuw jaar ligt voor ons open met wellicht allemaal goede voornemens. De eerste vakantieplannen worden gemaakt, het grote genieten kan weer beginnen. De eerste chocolade wordt weer gegeten, er wordt weer gezondigd. De alcohol wordt even gelaten...kortom het leven gaat weer zijn gangetje. Dat geldt ook voor hemelse Soep. Na 1 weekje vakantie genomen te hebben sta ik weer te trappelen in de keuken om van start te gaan. Deze week ga ik de zaden voor mijn moestuin bekijken en bestellen en dan kan ik vanaf februari weer aan de slag met zaaien en verspenen. Voor deze week heb ik peterselie en winterpostelein nog uit eigen tuin. De eerste soep van 2020:


Rode bietensoep met roodlof, winterpostelein en walnoten

de combinatie is heerlijk, de aardse zoete smaak van de rode biet contrasteert heerlijk met het bittertje van de roodlof. De groene winterpostelein zit boordevol met ijzer en mineralen en de walnoten zorgen voor de goede omega 3 vetten. De soep is veganistisch.


Een biologische kippensoep met knapperige wintergroenten, taugé en peterselieNa bestelling kun je de soep(en) vrijdag 10 januari tussen 16:00 en 19:00 uur aan huis afhalen.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page